Whiskey Tasting 2019

Whiskey Tasting 2019

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Blog
  • Bericht reacties:0 Reacties

op 23 maart organiseerden wij onze allereerst whiskey tasting. Deze ging door in de mooie showroom van Tony Baert (www.tonybaert.be) te Hamme. We konden rekenen op ex-rotaracter Steff om de gasten te voorzien van deskundige uitleg.

De inschrijvingen liepen meteen hard binnen en hoewel we ‘uitverkocht’ waren, kwamen toch nog enkele gasten de avond zelf inschrijven. Gelukkig konden we iedereen zetten en al snel zat de sfeer er goed in.

Na het welkomstwoordje door de voorzitter werd meteen het goede doel van de avond geïntroduceerd. De mensen van Blom Vivant vertelden zelf waar ze mee bezig zijn en waren zelf met een mooie delegatie aanwezig op het event.

Kort daarop begon Steff zijn verschillende speciale whiskey’s voor te stellen, elk voorzien van grondige en deskundige uitleg over zijn herkomst, geschiedenis en unieke smaak. Terwijl Steff de avond aan elkaar praatte werd er in de keuken en achter de schermen druk gewerkt om al die glaasjes uit te schenken en de vele extra hapjes die we voorzien hadden tijdig te bereiden.

Na afloop van de avond mochten we heel wat positieve reacties in ontvangst nemen en konden we nog een mooie voorraad aan extra flessen verkopen aan onze gasten. Hierdoor konden we op het einde van deze mooie avond meteen een al even mooi bedrag schenken aan Blom Vivant.

Bij deze willen we nogmaals alle gasten die toen aanwezig waren bedanken!

Geef een reactie