Over ons

Rotaract Dendermonde

President

Mathias Van Cauwenberhge

Met Rotaract wil ik vooral andere jongeren stimuleren om zich in te zetten voor dingen die hen interesseren terwijl ze goede doelen steunen.

Vice-president

Esther
Verdegem

Rotaract is in de eerste plaats een service club. Die dienstbaarheid, mensen helpen, spreekt me enorm aan. En mensen helpen gaat beter met vrienden aan je zij.

Treasurer

Nele
Michem

Omdat dit een super omgeving is om anderen te leren kennen en jezelf te leren ontplooien. Tegelijkertijd helpen en steunen we tal van organisaties die hulpbehoevend zijn.

Secretary

Stéphanie
Adriaens

Ik vind het heel intrigerend dat Rotaract een zodanig grote omvang heeft en ver internationaal uitgestrekt is. Het is een club met bewonderenswaardige doelstellingen waarvan ik hoop zelfs een steentje aan te kunnen bijdragen.

Ons Verhaal

Rotaract is een internationale organisatie met een lange traditie van jonge mensen die zich inzetten in hun gemeenschap (en ver daarbuiten) om een verschil te maken voor anderen. De Rotaract Club van Dendermonde is een van de oudste van België.
De leden zijn allemaal tussen de 18 en de 30 jaar en komen uit heel de regio. Er zijn mensen uit Dendermonde, Sint-Gillis, Buggenhout, Oudegem, Baasrode, Hamme etc. En al die leden hebben een heel verschillende achtergrond op vlak van werk en studies.
Dat alles samen maakt dat het een kleurrijke bende is die maandelijks verschillende keren samenkomt (waarvan 1 x om te vergaderen) om plezier te maken, leuke activiteiten te organiseren, bedrijfsbezoeken te doen en geld in te zamelen voor goede doelen.
Wil je graag meer weten? Neem dan zeker contact met ons op. Wij zijn nu met een twintigtal leden maar willen graag uitbreiden. Geëngageerde mensen zijn dus meer dan welkom, al was het maar om eens kennis te maken.
Volg ons op Facebook en Instagram voor onze activiteiten!
Rotaract is plezant. Je zet je in voor anderen en ondertussen gaan we naar veel feestjes en ontmoeten we leuke mensen in binnen- en buitenland.
Tristan
Rotaract lid sinds 2017
Omdat we als (vrienden)groep de handen uit de mouwen kunnen steken en onze krachten kunnen bundelen om zo een steentje te kunnen bijdragen aan de maatschappij. En ik ben dankbaar dat ik hierdoor al heel interessante, leuke en lieve mensen heb leren kennen.
Evelien
Rotaract lid sinds 2017